První rodinu ze středeční Výměny manželek tvoří Zdena (38), Petr (39), Nikola (18), Patrik (15), Petra (12) a Dan (9) z Nového Sedla. Na druhé straně se seznámíme s Lenkou (33), Petrem (43) a Lucinkou (20 měsíců) z Liberce, které přihlásil Petr, prý ze zvědavosti, jak to při natáčení probíhá.

Desetidenní Výměnu všichni nakonec zvládli. Bohužel se ale nedá říct, že úplně ve zdraví. Lenka na natáčení nevzpomíná zrovna v dobrém. „Nemám na natáčení úplně skvělý vzpomínky. Musím říct, že jsem se z toho asi dva měsíce hrabala. Protože zaprvý jsem si přivezla úplně brutální chřipku. Hroznou, vůbec jsem se z toho nemohla dostat,“ přiznala zpětně pro televizi Nova.

To ale nebylo bohužel všechno, s čím se Lenka vrátila domů. Kromě chřipky se také ukázalo, že dle vlastních slov si z náhradní rodiny přivezla také velice neoblíbeného a zákeřného parazita, jenž bývá postrachem především dětí a jejich rodičů. „Přivezla jsem si vši,“ kápnula Lenka božskou v internetovém pořadu Život po Výměně.

V náhradní rodině, která žila každý měsíc z koruny na korunu, problémový syn Patrik kradl a přímo během oněch deseti dní okradl i svého otce o několik tisíc, které mu pak chyběly na nájem. Ani Lenka prý z krádeží nevyšla bez újmy.

„Nechtěla jsem to tam na kameru úplně ventilovat, protože jsem si nebyla jistá jak počtem peněz, tak počtem krabiček cigaret. Pak jsme se tam toho nějak dopídili, kolik toho bylo, kolik se toho ztratilo… A víc bych to asi nekomentovala,“ dodala zklamaně Lenka, které je rodiny a hlavně dětí spíše líto.

VIDEO: Výměna manželek: Obrovský nepořádek a nedostatek všeho

Fotogalerie
19 fotografií