Do střešovického krematoria se s Petrem Vlasákem přišla rozloučit manželka Gabriela s dcerou Simonkou, rodiče, příbuzní a přátelé, kteří ho po celou dobu nemoci podporovali a dodávali sílu.

"Pro Petra to bylo vysvobození, nikdo si nedokážeme představit, jaká to byla bolest. Jeho smrt mě nepřekvapila, i když jsme do poslední chvíle doufali v zázrak," řekla Blesku herečka Alice Bendová, která Petra Vlasáka často navštěvovala, a dokonce mu sehnala léčitele. Bohužel ani jeho ruce nebyly všemocné...

Mezi smutečními hosty nechyběli jeho bývalky Dara Rolins a Kateřina Průšová, Monika Absolonová s Pavlem Vítkem a Janisem Sidovským, produkční Rola Brzobohatá, dýdžej Uwa, rapper Ali nebo bývalí fotbalisté Patrik Berger s manželkou a Vladimír Šmicer.

Modelka Simona Krainová s manželem Karlem Vágnerem dorazili 16 minut po zahájení smutečního obřadu, protože je zdržela šílená doprava v Praze. Na přání rodiny byl vstup do síně veřejnosti a médiím zakázaný. Nad rakví promluvil Vlasákův nejlepší kamarád a bývalý společník ve firmě Adam Sýkora. Po hodině uplakaní smuteční hosté opustili krematorium.

Petr bojoval s nádorem na mozku potřetí, poprvé před dvanácti lety, pak se nádor vrátil podruhé a lékaři ho opět odstranili. Bohužel ten poslední byl velmi agresivní, a i přes chemoterapie a ozařování mladého muže zabil....

VIDEO: Misska Kateřina Průšová v plavkách: Za tyhle nohy by mnohé ženy vraždily!

Video
Video se připravuje ...

Misska Kateřina Průšová v plavkách: Za tyhle nohy by mnohé ženy vraždily! 

Fotogalerie
57 fotografií