Petra Rosolová se na instagramu prezentuje jako pilná studentka a také jako profesionální manželka, která svého drahého doprovází na jeho častých služebních cestách. Jakmile někde Lukáše čeká turnaj, Petra bývá většinou u toho. A možná právě proto je teď pár společně v ruském Petrohradu.

Kromě pracovních povinností mají manželé možnost udělat si i nějaký ten výlet. Stejně jako teď, když vyrazili do ulic Petrohradu, aby nakonec narazili na pochybného muže s holuby, kteří jsou očividně jeho obživou. Netrvalo totiž dlouho a Rosolova blondýnka měla hned jednoho bílého fešáka na ruce. Chvíli nato dokonce tři. A pak to přišlo... „Během pár sekund mi chlapík naskládal holuby na všechno, co mi trčelo z těla ven, a než mě Luky vyfotil, tak mi ten de*il Romeo (holub pozn. red.) hodil 10 cm lajnu na bílej svetr!“ pochlubila se lehce fekálním zážitkem znechucená Petra.

Tím to ale nekončilo... „A aby toho nebylo málo, tak po nás chtěl 1 500 rublů, v přepočtu 500 Kč. Za fotku a ho*no,“ dělala si Rosolová sama legraci z nevšedního zážitku z Ruska, na který jistě jen tak nezapomene. Jestli ale pánovi opravdu požadovaných 500 Kč zaplatili, už neprozradila.

VIDEO: Bang!: Rozchod Ochotské a Rosola? Víme proč! 

Video
Video se připravuje ...

Bang!: Rozchod Ochotské a Rosola? Víme proč! 

Fotogalerie
33 fotografií