Největší zážitek z návštěvy Motola měla bezesporu zpěvačka Leona Machálková (52), která se do nemocnice vydala v pruhovaném tričku a nadčasové džínové sukni, a slušelo jí to natolik, že by jí člověk s přehledem klidně tipoval o deset let méně. „Spolu s mými kolegy a Vendulkou Pizingerovou jsem měla možnost zpříjemnit pár hodin statečným dětem na onkologickém oddělení Fakultní nemocnice v Motole. Zazpívali jsme jim a společně jsme se bavili o všem možném…“ popsala zpěvačka na svém instagramu chvilky strávené s těžce nemocnými malými pacienty.

„Ještě teď vstřebávám tu milou atmosféru plnou pohody a dobré nálady. Bylo to pro mě velmi inspirující…. Cítím obrovský respekt před všemi, kteří se nad rámec své profese s láskou o pacienty starají. Ostatně stejně tak hovořily všechny úžasné maminky, které tam s dětmi byly. Děkuji,“ dojala se na sociální síti legendární původní interpretka křehké Adriany a drsné motorkářky Sandry v muzikálu Dracula, která dnes ztvárňuje druhou upírovu lásku Lorraine.

Právě s kolegy z tohoto slavného kusu, tedy představitelem hlavní role krvelačného hraběte Danielem Hůlkou, a muzikálovým Stevem, tedy zpěvákem Bohušem Matušem (46), připravila Machálková pro děti speciální program. Později tihle VIP hosté navštívili i pokojíčky těch špuntů, kteří se exkluzivního vystoupení ze zdravotních důvodů nemohli zúčastnit. Nechyběli ani účinkující z muzikálu Kocour v botách Nelly Řehořová (18), Jan Kopečný (30) a Petr Ryšavý (28).

Ti nejvíce zaujali maličkou dceru Daniela Hůlky. „Naše Rozárka nemohla spustit oči hlavně z kocoura Petra Ryšavého a prince Jana Kopečného,“ smál se známý zpěvák, jenž společně se svou dcerkou a svou paní žije v provizorním mobilheimu, což je jakási trochu větší maringotka – alespoň tedy dokud neopraví vilu v Jevanech.

Dům, který charismatický Hůlka zdědil po svých rodičích, se totiž kvůli vlhkému prostředí rozpadá, a ve ztrouchnivělé budově nemůže mladá rodina žít. Je to rozhodně moudré rozhodnutí, zrovna plíseň totiž notně přispívá k rakovinným onemocněním dětí...

VIDEO: Daniel Hůlka jako kočovník! S malou dcerkou a manželkou stále žijí v mobilheimu! 

Video
Video se připravuje ...

Daniel Hůlka jako kočovník! S malou dcerkou a manželkou stále žijí v mobilheimu! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
33 fotografií