Modelka, která se už v minulosti nestyděla ukázat své křivky, na sociální síť umístila odvážnou fotku, na níž je celá pouze v rouše Evině. Zezadu je tak dobře vidět její zadeček. Navíc připojila i vyčerpávající vysvětlení o jakési pouti, kterou podnikla. „Šla jsem nahá pouští. A poprvé jsem našla pochopení a lásku od těch, které jsem potkávala. Viděla jsem v jejich očích odraz krásy mého těla. Už jsem nebyla jen objektem touhy, ale respektovaná žena v prostoru lásky a soucítění. A moje síla dovolovala ostatním vidět tu jejich.“

„A moje chůze se stala medicínou. Medicínou pro všechny. Pro nás znásilněné. Pro nás nerespektované. Pro nás zneužité. Pro nás zostuzené. Pro nás, kteří cítí/li vinu z vlastního těla. Pro nás, které uvěřily, že nejsme dost... Krásné. Silné. Chytré. Dost,“ napsala Houdová na facebooku v dlouhém příspěvku, který sepsala v angličtině i v češtině. Opět tak zmínila znásilnění, o němž se rozepsala už dříve. Podle svých slov byla totiž v dětství sexuálně zneužita. Teprve nyní se prý zbavila svého traumatu.

„Šla jsem za všechny nesplněné sny našich prababiček. Za životy těch, které upálili, i těch, které po staletí utlačovali. A cítila jsem to všechno. Vztek. Oceán smutku. Vinu. Strach. Stud. A když jsem tomu dovolila mnou proběhnout, zmizelo to. Šla jsem za nás všechny – muže i ženy – abychom si mohli zpátky vzít sílu, kterou má v sobě každý z nás. Ve svém těle i ve svých genitáliích,“ vylíčila Helena.

Ta se poslední dobou prezentuje jako sexuální koučka a kněžka. „Šla jsem pro sebe i tebe,“ dodala Miss České republiky 1999. Jak daleko ale vyprahlou krajinou kráčela bez oblečení, už neupřesnila.

VIDEO: Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím!

Video
Video se připravuje ...

Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím! Blesk TV

Fotogalerie
35 fotografií