Výtvarnice Lucie Gelemová měla už dost neustálých komentářů ze strany Dagmar Patrasové, a tak se rozhodla podělit o svůj názor na věc. Na instagram zaslala dvoustránkové vyjádření, ve kterém uvádí spoustu informací na pravou míru a na Patrasové nenechala nit suchou!

I přesto, že pět let po boku Felixe Slováčka odolávala celou situaci veřejně komentovat, podle Gelemové roznáší Patrasová lži, a tak už toho měla dost. Celá tato mediální kauza o mně beze mne vychází v drtivé většině právě z lživých vyjádření p. Patrasové, která na sebe v bulvárních médiích upozorňuje bez přestávky již několik let. Vytváří tak vědomě negativní profil mé osoby, který ovšem zakládá na lži, přetvářce, pomluvách, intrikách," nedržela se zpátky výtvarnice. 

„Ačkoliv jsem neustále obviňována, že mohu za rozpad Felixova druhého manželství s p. Patrasovou, mé svědomí je čisté. Jejich vztah byl v době našeho seznámení přes všechny informace již mnoho let nefunkční," popisuje začátek vztahu s hudebníkem. „Pochopitelně i jedno z dalších křivých obvinění p. Patrasové - kde jí údajně zasílám výhrůžné dopisy, je záměrně smyšlené, lživé a nemá pro něj žádný reálný důkaz," přisazuje si Gelemová. 

V dopise na instagramu dále uvádí, že jí Dáda zasahuje do soukromí a dlouhodobě ji obtěžuje. Od roku 2015 je to podle ní právě Patrasová, která jí zasílá vulgární, nesmyslné a výhrůžné zprávy, které podle ní evidentně nepíše střízlivá. „Činí tak i přesto, že jsem ji několikrát (SMS zprávou) zdvořile upozornila (na radu advokáta), ať tak nečiní, neboť se dopouští trestného činu dle paragrafu 354, trestního zákona," ukazuje právní znalost Slováčkova partnerka. 

Údajný alkoholismus Patrasové pak popsala více do detailu. „SMS od p. Patrasové přicházejí i po její bezohledné opilecké autonehodě, kdy jela opilá vystupovat na představení pro děti. Tyto zprávy mohu pochopitelně doložit v případném soudním sporu," neodpustila si brunetka.

„Na celé této mediální "kauze" mne mrzí a zároveň šokuje, že jde o jednostrannou mediální manipulaci. Veškerá neověřená publikovaná tvrzení p. Patrasové veřejnost přijímá jako pravdivá - tedy tvrzení od člověka dlouhodobě závislého na alkoholu a ztrácejícího soudnost (první veřejně dostupné zmínky o její závislosti média publikovala již v roce 2006, 2007)," uzavírá své vyjádření evidentně nasupená Gelemová. 

VIDEO: Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
129 fotografií