Oba rodiče se na instagramu v jednom kuse rozněžňují, jak je jejich malý syn, který dostal jméno Sanel, největším dárkem v životě. „Ještě stále nemůžu zpracovat poslední dny. To, jak jsem byl při porodu a viděl a slyšel ho poprvé. Později se s vámi o to podělím," napsal Patrik Vrbovský alias Rytmus, jak si zvyká na roli otce.

„Zatím jen to, že když jsem bez něj pár minut, tak mi moc chybí. A když ho držím v rukou, tak mě nabíjí štěstím, tou neposkvrněnou čistou dušičkou. A pocit, že je můj/ z nás je zázračný," doplnil hrdě. Ostatně podobu s tátou miminko v žádném případě nezapře. Je to vidět už z první zveřejněné fotky z porodnice, kde je dítěti trochu vidět do obličeje. 

Malý Sanel se na snímku trochu mračí a na čele se mu tak dělají dvě rýhy či vrásky, které už jsme měli možnost vidět někde jinde... A to právě u tatínka Rytmuse, který vždy platil za drsňáka, a jeho nasupený výraz je tak pro něj typický. Této drobnosti si už všimli i novopečení rodiče. „Bengora nezapřeš," smál se rapper na fotce, kde ukazuje srovnání. A dokonce už vymysleli malému i vtipnou přezdívku, o čemž svědčí příspěvek Jasminy.

„Já a náš baby krab Vás všechny pozdravujeme, jsme v pořádku a nenormálně šťastní, přejeme všem z Vás tento zázrak aspoň jednou zažít," napsala totiž na sociální síť moderátorka a svého synka označila za »baby kraba« zřejmě právě kvůli krabatění malého obličejíčku. Rozhodně by na něm ale nic neměnila, naopak se na něj nedokáže vynadívat. „Musím se přiučit (odznova) věnovat i jiným věcem než dívání se na něj.“

VIDEO: Jasmina Alagičová ještě nedávno Rytmuse zapírala... Pak si ho ale vzala a založila s ním rodinu

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
58 fotografií