„Pana Kaisera jsme ve čtvrtek přeložili z jednotky intenzivní péče na lůžkové oddělení. Jeho další pobyt u nás už nebyl třeba,“ dozvěděl se Blesk v pražském IKEMu, kde byl herec už od pondělí s infarktem myokardu. To nám řekli v pátek ráno a ještě to dopoledne si pro Oldu přijela jeho milá Dáša.

Lékaři teď nemocnému herci nařídili šest týdnů klidu. Také mu doporučili, aby skoncoval s cigaretami a zkrotil svůj životní styl. „Olda bude zase v naprostém pořádku. Je to držák,“ je přesvědčen jeho nejlepší kamarád a celoživotní herecký parťák Jiří Lábus (69).

Stejně tak věří, že na letní scéně Divadla Kalich pod Žižkovskou věží odehrají představení Žena za pultem 2 a Jak Kubrt se Sněhurkou jeli vlakem, která musela být kvůli Kaiserově infarktu přeložena z července na září.

Podle informací Blesku se Oldovi přitížilo jen pár dní poté, co s Dášou řádil na festivalu Magorovo Vydří 2019 na Skalákově Mlýně. Několikadenní střetnutí členů předrevolučního undergroundu je pojmenované na počest Ivana Martina Jirouse (†67) alias Magora, bývalého manžela Vokaté.

VIDEO: Bouřlivák Olda Kaiser: Kdy jsem naposledy dělal klíště?

Video
Video se připravuje ...

Bouřlivák Olda Kaiser: Kdy jsem naposledy dělal klíště? Markéta Reinischová, Aleš brunclík

Fotogalerie
31 fotografií