Zpěvačka má letos přes léto dost nabitý program a v jednom kuse vystupuje. Předtím načerpala síly na dovolených - navštívila Krétu i Ameriku. „Měsíc jsem byla na Miami," svěřila se primáckému TopStaru Anna.

Jenže zrovna idylická dovolená to nebyla. „Tam jsem teda chytila nějakej virus, tak jsem měla čtyřicítku horečku. Ale to bych nebyla já, že jo," smála se pobaveně zpěvačka, která bere svůj osud s humorem. Ostatně co je nějaký virus proti zákeřné rakovině, s níž zápolila již dvakrát ve svém životě.

„Trošku jsem odpočívala, ale odpočatě se vůbec necejtim, překvapivě,“ netají se ale brunetka, která si už asi do Vánoc jen tak neoddechne. „Já už mám za sebou teď asi patnáct koncertů a ještě mě jich asi 42 čeká. Plus vánoční turné. Tohle léto je fakt punk," vylíčila Anna, celým jménem Luciana Krecarová. 

Ta by se nebála vyrazit skoro nikam. Ovšem měla by prý jednu podmínku. Musela by s sebou mít svoji vlastní matraci. Tu si vozí všude po světě. „I do pětihvězdičkových hotelů," prozradila TopStaru Anna K. svou tajnou libůstku. 

VIDEO: Anna K. na Slavíkovi: Víc mě to táhlo na StarDance, přišla jsem kvůli desce! 

Video
Video se připravuje ...

Anna K na Slavíkovi: Víc mě to táhlo na StarDance, přišla jsem kvůli desce! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
48 fotografií