Zatímco české i zahraniční celebrity začátkem letních prázdnin mířily do Karlových Varů, aby se tam zúčastnily 54. ročníku filmového festivalu, Lucie Borhyová odjela na dovolenou k moři!

„Když ne kolonáda, tak promenáda,“ napsala oblíbená moderátorka k fotografii, na níž je v červených šatech na promenádě. Za ní je vidět pláž a modré moře. „Myslím, že je jedno kde. Vy budete ozdobou všude,“ zareagoval na popisek jeden z jejích fanoušků.

Na instagram Lucka navíc publikovala fotografii, na níž je s dcerou Lindou, které přeje všechno nejlepší k narozeninám. „Linduška moje, velká holka. Včera jsme oslavili už 5 let,“ stojí v popisku.

A tak zatímco hosté filmového festivalu trávili horké letní dny v rozpáleném městě, Lucie plavala v hotelovém bazénu a moři a vychutnávala si studené bílé víno. Kam však odletěla užít si chvíle volna, pohledná moderátorka neprozradila. „Kam pak razíš? Daleko? Nebo dorazila,“ ptal se v komentářích jeden z jejích sledovatelů. Ovšem jeho otázka zůstala bez odpovědi.

VIDEO: Jágr o setkání se svou ex Borhyovou: Proč nám to nevyšlo?

Video
Video se připravuje ...

Jágr o setkání se svou ex Borhyovou: Proč nám to nevyšlo? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
54 fotografií