Oba sportovci nyní ve společném rozhovoru detailně promluvili o tom, jak se těší na prvního společného potomka. „V určitou chvíli jsme si řekli, že dítě chceme, a dál jsme tomu nechali volný průběh,“ vysvětlila v rozhovoru pro čtvrteční Magazín DNES Šafářová, která by měla prý porodit letos před Vánocemi. Radostnou událost prý věděla už v dubnu, kdy se ve Stuttgartu ve čtyřhře dostala až do finále. Ovšem tehdy si ještě vše nechávala pro sebe.

Zřejmě proto, aby nic nezakřikla. Teď už ale mlčet nemohla a radost už neskrývá ani její partner. „Dva kluky už mám, tak by možná bylo zajímavé mít holčičku. Ale ještě nevíme a je nám to samozřejmě jedno. Jsme teď hlavně šťastní,“ těší se z třetího dítěte hokejista Plekanec. Ten také prozradil, že už s Lucií vybírají jména – zatím mají tři varianty pro dívku a dvě zase pro chlapce. »Pracovně« zatím plodu říkají Čip. 

Oba si prý přitom uvědomují, že jejich načasování může působit dost unáhleně, už jen proto, že ještě neproběhl rozvod s jeho stále ještě manželkou a matkou dvou synů Lucií Vondráčkovou (39). „Samozřejmě by bylo snazší, kdyby byl Tomáš rozvedený. Takhle si to asi žádná holka nevysní. Ale i já znám lidi, kteří se rozváděli tři roky. Nebo pět,“ posteskla si sportovkyně.

Ta se i s ohledem na svůj věk rozhodla moc neotálet. „Kdybychom byli mladší, možná bychom počkali. Ale je mi dvaatřicet a spoléhat se na to, že se to pak hned podaří...“ svěřila se Lucie. Již dříve ostatně uvedla, že si rozumí i s Tomášovými dětmi, ale mámu jim nahrazovat nechce.

Podobně mluví i Tomáš, jehož manželství se zpěvačkou a herečkou se po krizi definitivně rozpadlo loni v létě a zanedlouho potom oznámil nový vztah právě se »Šafi«. „V žádném případě to není tak, že si s Luckou zakládám novou rodinu a starou opouštím,“ objasnil.

„Manželství nevyšlo, to se stává. A než mít jednu rodinu, kde to neklape, je přece lepší vytvořit novou, funkční. A do ní budou kluci samozřejmě patřit taky,“ dodal pro Magazín DNES sportovec, jenž se již brzy stane trojnásobným otcem.

VIDEO: Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma...

Video
Video se připravuje ...

Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma... FTV Prima

Fotogalerie
48 fotografií