Rodačka z Karviné se do světa modelingu dostala náhodou. Na ulici v Praze ji oslovili hledači talentů a zapsali ji do modelingové agentury. V roce 1995 pak vyhrála prestižní soutěž Elite Model Look, což nastartovalo její hvězdnou kariéru. 

Nedlouho poté se už stala jednou z nejvyhledávanějších tváří módních návrhářů a objevila se na obálkách mnoha časopisů po celém světě. Němcová mluví mimo češtiny ještě anglicky, francouzsky a italsky. 

Během svého života spojila své jméno hned s několika hvězdnými muži. Asi nejznámějším byl její románek s britským zpěvákem Jamesem Bluntem (45), který trval něco málo přes rok. Její kráse podlehli i hollywoodští herci Bruce Willis (64) nebo Sean Penn (58). Životní lásku našla modelka ve fotografovi Simonovi Atlee (†33), který ale tragicky zahynul na jejich společné vánoční dovolené v Thajsku v roce 2004. 

„Byli jsme se projít na pláži a viděla jsem, jak se moře zvedá. Ale nikdy předtím jsem o tsunami neslyšela. Takže jsem nerozpoznala varovná znamení. Kdybych o tom věděla, asi bych řekla příteli a lidem na pláži, aby se ukryli někde ve výškách. Ukazuje to sílu vzdělání. Tak jsme se vrátili zpátky do bungalovu a pak přišla ta vlna," popisovala chvíle před ničivou tsunami, při které přišlo o život téměř čtvrt milionu lidí, bohužel i včetně jejího snoubence, který se utopil. 

„V několika vteřinách celý bungalov zkolaboval a vyplavil nás. Topili jsme se, já si zlomila pánev na čtyřech místech, ale měla jsem štěstí, když se mi podařilo zachytit palmy, které jsem se držela osm hodin. Bylo to neskutečně těžké období, ale hodně mě to poučilo. Jednou z dobrých věcí, které z toho vzešly, je to, že teď pomáhám dětem," zavzpomínala v show americké komičky Ellen DeGeneresové (61). 

Modelka se přes ztrátu snoubence nikdy naplno nepřenesla a od té doby se jí nepodařilo najít osudový vztah. Naposledy byla zasnoubená s investičním bankéřem Alejandrem Grimaldim, ale v září loňského roku se pár rozešel. Na první vdavky tak zatím česká kráska stále čeká. Možná tím pravým bude její současný přítel, podnikatel Benjamin Larretche, se kterým randí přibližně půl roku...

VIDEO: Kolaps! Přepracovaná topmodelka Němcová se složila před kamerou!

Video
Video se připravuje ...

Kolaps! Přepracovaná topmodelka Němcová se složila před kamerou! Markéta Reinishová, Petr Soukup

Fotogalerie
121 fotografií