Podle toho, čím zpěvačka Lucie Vondráčková zásobuje své sociální sítě, se na návrat do Česka příliš netěší. Její příspěvky jsou plné nostalgie, jako například když takřka v přímém přenosu ukázala ve svých instastories domeček, v němž společně s hokejistou Tomášem Plekancem vychovávala ještě donedávna jejich dva syny, Adama (3) a Matyáše (7). Manželství s pohledným sportovcem je ale už u konce, a stejně tak se chýlí i doba jejího pobytu v Kanadě.

Zemi javorového listu, v níž Lucie chtěla pracovat a budovat kariéru, teď musí opustit. „Nevíte někdo, jak nacpat 8 let do dvou kufrů?“ ptá se nyní Vondráčková na sociálních sítích smutně. Na rozdíl od svého manžela, který si za ni už stihl najít náhradu v podobě tenistky Lucie Šafářové (32), zařídil si s ní dokonce už i hnízdečko lásky v centru Prahy, kde budou společně budovat svou novou rodinu, zpěvačka a herečka Vondráčková chtěla v Kanadě zůstat. I kvůli chlapcům, kteří zde chodili do školy a školky, prohlašovala, že je Montreal jediným skutečným domovem jak pro ni, tak i pro její děti.

Soud nakonec rozhodl vysloveně šalamounsky. Oba kloučci se sice musejí do České republiky vrátit (což chtěl Tomáš), ale až v době letních prázdnin (což chtěla Lucie). Vondráčkové prý stejně co nevidět vyprší pracovní vízum. V Česku bude mít ke svým synáčkům Plekanec mnohem blíže, než kdyby za nimi musel létat do Kanady. A stejně tak i jeho partnerka, které prý hoši přezdívají „teta Šafi“ – a která jim podle informací Blesku za několik měsíců přivede na svět nevlastního sourozence...

VIDEO: Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma...

Video
Video se připravuje ...

Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma... FTV Prima

Fotogalerie
61 fotografií