Nejspíše všechny fanynky zpěváka Vojtěcha Drahokoupila se zaradovaly, když se v dubnu doslechly o jeho nedávném rozchodu s plavovlasou Miss Earth Kristýnou Kubíčkovou. „Museli jsme jít od sebe. Oba jsme dominantní, a tak nám to skřípalo. Navíc já mám hodně práce a neměl jsem na vztah čas,“ svěřil se Vojta zhruba před měsícem Blesku. Vztah s Kristýnou tehdy ukončil jenom velice krátce poté, co se ho společně rozhodli posunout na další úroveň a pořídili si miminko, tedy „jenom“ to psí, fenku mopslíka jménem Bailey.

Po životě zadaného podle svých vlastních slov vůbec netoužil – nebo to alespoň tvrdil do kamer. „Chci se teď soustředit na sebe a nechci mít starosti nebo strach o někoho dalšího,“ zdůrazňoval Drahokoupil, jenž všechny přesvědčil o svém talentu nejenom v hudební soutěži Tvoje tvář má známý hlas, ale i v muzikálu Michala Davida (58) Muž se železnou maskou. Tam se chopil náročné dvojrole krále Ludvíka a jeho dvojče Filipa.

Po měsíci je však podle všeho situace docela jiná. Mladý umělec, co se netají skutečností, že by se rád v mladém věku stal tatínkem, byl nyní spatřen v Praze ve společnosti tajemné krásky. A nebylo pochyb, že jde o rande! Dvojice se prý k sobě náramně měla, zašli spolu na drink, něžně se dotýkali, a nakonec došlo i na polibky. Až čas teď ukáže, zda šlo jenom o nějaký letní flirtík, anebo Vojta tuhle tajemnou dámu vezme co nevidět na nějakou společenskou akci jako svou novou oficiální přítelkyni…

VIDEO: Vojtěch Drahokoupil oznámil počátkem dubna konec vztahu s Miss Kubíčkovou!

Video
Video se připravuje ...

Vojtěch Drahokoupil oznámil konec vztahu s Miss Kubíčkovou! David Turek, Blesk

Fotogalerie
31 fotografií