O vztahu s Lucinkou Matuš promluvil na derniéře muzikálu Fantom Opery, v němž hrál téměř celých pět let milovníka Raoula. „Je to moje dívka, nebudu se za nic stydět, samozřejmě že spolu jsme. Náš vztah je naplněný, vždycky takhle k večeru…,“ smál se nejdřív, ale poté zvážněl.

„Ptáte se na rovinu, jestli s ní něco mám? No, samozřejmě, to je snad jasný,“ dodal s tím, že už jej unavuje, že se ho na to každý ptá. Jeho už zřejmě nebaví zatloukat.

Proč šel s pravdou ven až teď? „Bylo mi Lucinky líto, aby si ji dobíraly holky, které se jí nejdřív smály, že je ještě panna, a když jsem pak přišel já, smály se jí zase kvůli tomu. Proto jsem to tak různě maskoval,“ říká Matuš, který ve vztahu s mladší dívkou nevidí nic závadného.

Walda Matuška měl Olinku také, když jí bylo šestnáct let. Dan Hůlka chodil s mladičkou Šárkou Vaňkovou. Nevím, proč na mně to každému vadí,“ diví se zpěvák, kterého teď ale čeká s Lucinkou odloučení. Dívka totiž odjíždí k tetičce na Floridu, kde ji čeká brigáda.

VIDEO: Bohuš Matuš konečně přiznal: S Lucinkou (16) máme sex! Není se za co stydět!

Video
Video se připravuje ...

Bohuš Matuš konečně přiznal: S Lucinkou (16) máme sex! Není se za co stydět! Petr Macek, Jan Jedlička

A co zpěváka k mladé dívce tak poutá? „Já se vždycky snažil být s někým, s kým je mi dobře a s kým se směju. Lucinku mám strašně moc rád, je to moje láska. Dostala mě z depresí. Když mě někdo miluje, tak bych se rozdal. Vím, že mě má moc ráda, a nerad bych jí ublížil, takže si ji nechám, dokud se mnou bude chtít být,“ dodává.

VIDEO: Kolaps Matušovy lásky: Chce za mnou utéct, mám být její učitel!

Video
Video se připravuje ...

Kolaps Matušovy patnáctileté lásky: Chce za mnou utéct, mám být její učitel! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
30 fotografií