Jen co za bývalým sportovcem Řepkou zaklaply dveře jeho cely, dostalo se superluxusní auto na svobodu. Na tento sportovní vůz ulovil při společném focení sexbombu Vlaďku Erbovou (37), kvůli které opustil svou manželku Renatu (45).

Řepkovi ale následně tento mercedes zabavil stát, protože vůz patřil údajně arabskému obchodníkovi. Osm let stál a ztrácel na ceně na policejním parkovišti ve Štěrboholích. Nyní vůz prošel generální opravou za půl milionu a čeká na svého nového majitele. Dražba probíhá od středy a potrvá minimálně do pondělí. Do uzávěrky tohoto vydání však nikdo nepřihodil v aukci ani jedinou korunu.

Mám v něm peníze!

„Vím, že to tam stojí, a nějaké peníze v tom samozřejmě mám,“ pověděl před dvěma lety Blesku Tomáš Řepka. „Ale to auto kradené nebylo, možná tam byl nějaký podvod s pojištěním, ale to nevím. Jezdil jsem s tím půl roku a pak mě z toho vyndali. Už je to dlouhá doba a já dneska ve finále nevidím žádné řešení. Nikdo mě neinformoval. Bylo to poslední auto, které jsem si od té firmy koupil,“ dodal tehdy slavný exsparťan.

Tomáš Řepka ve vězení: Takhle si to maloval před nástupem! 

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Řepka ve vězení: Takhle si to maloval před nástupem! FTV Prima

Fotogalerie
96 fotografií

Více o Mercedesu, který patřil Tomáši Řepkovi čtěte ZDE