Všechny fanoušky krásné plastikové Lely Ceterové, která se pomalu, ale jistě mění v panenku Barbie přímo od Mattela, vyděsily její víkendové posty na sociálních sítích. Podle nich totiž sympatická světlovláska s obřím poprsím pobývala delší dobu v nemocnici! Přesto, že se jinak chlubí na instagramu s kdejakou drobností a ukázala například úžasnou kytici od svého partnera, drsného Karlose „Terminátora“ Vémoly, tentokrát zůstala tajemná jako hrad v Karpatech.

A to, i když se jí mnozí na důvod její hospitalizace ptali! „Nebojte se, všechno je ok,“ ujišťovala Lela své vystrašené příznivce a dodávala: „Nejsem po žádné nové plastice. Plastiku bych přece přiznala, protože s tím já problém nemám…“

V instastories pak možná něco málo naznačila záhadným komentářem „vzdor tomu, že jsem byla v nemocnici a nebylo mi dobře, tak prožívám nejkrásnější období ve svém životě“. Svá slova navíc doplnila velikým červeným srdíčkem!

Že by byla Lela v jiném stavu? Již nějakou dobu na internetu zmiňuje, jak moc by si v blízké době přála mít dítě, ideálně děvčátko, co by podědilo všechny její Bárbíny. S blížící se třicítkou jí zkrátka začínají tikat biologické hodiny. Kromě toho si je skálopevně jistá i tím, že urostlý MMA bijec je tím pravým a jediným mužem, po jehož boku chce žít. Spolu ostatně tvoří skutečně kouzelný pár, hodí se k sobě tím, jak extrémní oba dva jsou - ona svými úpravami zevnějšku, on nabušenou muskulaturou.

O miminku tato „přešitá“ kráska navíc žertovala již v prosinci minulého roku, ovšem na její dotaz do pléna, zda by jí slušel vlastní potomek, jí Vémola stručně odpověděl: „Nestraš, lásko!“ Svou reakci navíc doplnil mnoha rozesmátými smajlíky, čímž jasně naznačil, že na rozdíl od Lely, on ještě na otcovskou roli připraven není. Že by se ale po téměř půl roce spokojeného partnerského života situace změnila?

VIDEO: Karlos Vémola o Lele: ideální je, když já vařím a moje Bond Girl umývá nádobí

Fotogalerie
46 fotografií