Krátce po desáté hodině se Tomáš Řepka společně s přítelkyní Kateřinou Kristelovou objevil na fotbalovém hřišti SK Hostivař, kde si odpykával obecně prospěšné práce, jež mu napařili kvůli neplacení alimentů.

Přímo na trávě poskytl bývalý fotbalista poslední rozhovor před nástupem do ruzyňské věznice, kde si má odsedět 2,5 roku. „Já tam jdu sám za sebe. Já vím, kdo jsem. Kačka taky ví, koho má vedle sebe se vztyčenou hlavou, a jdu si tam s nějakou úctou a nějakou takovou tou pokorou k tomu všemu to odsedět,“ řekl Top Staru na Primě Tomáš Řepka.

Po celou dobu natáčení jej ostřížím zrakem sledovala Kristelová. Tentokrát nebyla v roli režisérky, jako při rozhovoru pro Expres.cz, kdy do dějin vstoupila věta: „Tady bych to zastavila. Stop! Tohle je strašně nebezpečný. Tomáši, absolutně se nevyjadřuj k policii.“, ale starala se o to, aby na kameře bylo vidět tričko s fotkou boxerské hvězdy Muhammadem Alim ,nebo si ho fotila na mobil. Tomáš byl v dobrém rozmaru a stále se usmíval. Možná k tomu přispělo i včerejší popíjení drinků po večeři v italské restauraci, což Katka zveřejnila na sociální síti.

Více se dozvíte v rozhovoru, který dnes večer v 19:55 hodin odvysílá TV Prima jako speciální díl Top Staru, kde bude hlavní hvězdou právě Tomáš Řepka.

VIDEO: Řepkova rozlučka se svobodou: Rybičko zlatá, přeju si zrušit nástup do basy!

Video
Video se připravuje ...

Řepkova rozlučka se svobodou: Rybičko zlatá, přeju si zrušit nástup do basy! Pavel Machan, Martin Hykl, David Kundrát

Fotogalerie
36 fotografií