„Okamžitě chci vědět její jméno! Kdo to sakra je? To je tvá nová přítelkyně?“ Přesně takové komentáře se okamžitě začaly objevovat pod jeho nejnovějším příspěvkem na instagramu. Romantické foto s půvabnou dívkou je pro mnohé velice matoucí.

Interpret hitu Lie To Me navíc na dotazy svých příznivců (či spíše příznivkyň) nereaguje, jelikož je tisíce kilometrů daleko na dovolené v Thajsku. Otázkou zůstává, jestli je tam s blonďatou kráskou, nebo, jak někteří usuzují, se jedná o snímek z nového videoklipu, který má spolu se songem Acapella vyjít už tento pátek!

Se zhrzenými fanynkami má přitom mladý umělec, který se loni umístil v soutěži Eurovision na krásné šesté pozici (čímž dosáhl historicky nejvyššího umístění země v této soutěži), už své zkušenosti.

„Když jsem minulý rok pronesl, že jsem se zakoukal, tak se dokonce moje fanynky domlouvaly, že půjdou druhý den do školy v černé,“ prohlásil se smíchem Mikolas, který donedávna tvrdil, že na lásku ve svém životě (zatím) nemá čas a věnuje se naplno své práci. V nejbližších dnech se pravděpodobně ukáže, zda konečně našel tu pravou…, anebo jde jenom o rafinované promo k chystanému klipu.

VIDEO: Velká show Mikolase Josefa za 3,5 milionu byla v ohrožení! Na dva dny přišel o hlas

Video
Video se připravuje ...

Velká show Mikolase Josefa za 3,5 milionu byla v ohrožení! Na dva dny přišel o hlas. Hana Zejdová

Fotogalerie
31 fotografií