Pohledný reprezentant Česka na Eurovision Song Contest 2018, kde se umístil na krásném šestém místě, se stal tváří výrobce pánského spodního prádla. „Nepatřím mezi ty, co by se rádi odhalovali. Značka, pro kterou jsem se stal ambasadorem, mi dala poměrně velkou svobodu, tak jsem do toho šel,“ svěřil Mikolas, který je podle svých slov poměrně ostýchavý a nesmělý.

Byť na to rozhodně nevypadá a v minulosti se navíc nikdy neváhal odhalit: býval totiž poměrně úspěšným modelem. Objevil se například v Miláně na Fashion Weeku a předváděl pro celou plejádu známých módních značek, od Prady až po Diesel.

Než každopádně nafotil onu nejnovější sexy kampaň, musel na sobě pořádně zapracovat, aby měl před fotoaparáty co předvést. I když na pravidelné návštěvy fitness centra prý nemá čas, připravuje totiž koncert, kvůli kterému létá po celém světě. Už 3. dubna by ve Fóru Karlín měl předvést show, která tu podle jeho vlastních slov ještě nebyla.

„Čeká mě kvůli tomu ještě cesta do Londýna a také do Kanady. Tam spolupracuji s lidmi nominovanými na Grammy. Pár lístků ještě v prodeji je a já se moc těším, až to rozjedeme,“ dodal talentovaný písničkář, který si získal srdce nejen českých fanoušků hitem Lie to Me. Kromě toho je to také nepochybně velký workholik: aktuálně se totiž stará i o instagramový účet Blesku.

VIDEO: Mikolas Josef vydal nový klip Abu Dhabi!

Video
Video se připravuje ...

Mikolas Josef vydal nový klip Abu Dhabi! 

Fotogalerie
53 fotografií