Necelé tři měsíce po smrti Jiřího Pomeje(†54) začalo dědické řízení, které vdovu Andreu dost nemile zaskočilo.

Věděla jsem o Jirkových dluzích, ale ne o všech a o dalších se zřejmě ještě dozvím. Dlužná částka stále roste a už je to hodně přes milion. Přímými dědici jsme já a dcera, ale jelikož je nezletilá, tak jsem já jejím zástupcem a všechno budu řešit se svým právníkem u soudů, které mě čekají. Budeme žádat o prominutí dlužné částky,“ svěřila se Blesku dýdžejka.

Kvůli soudům, kterých bude víc, nesmí Andreapůl roku opustit Česko. „Je to podle zákonů, takže dovolená v Thajsku byla pro tento rok poslední. Musím být neustále k dispozici, aby se to co nejdříve vyřešilo. Je to stresující a jsem ráda, že mám Petra, který to neuvěřitelně dává a já denně děkuji Bohu, že to nevzdal a je s námi,“ dodala se slzami v očích Pomeje, která byla jednou z kmoter CD Maxíků s názvem 25 let s turbulencí.

Samozřejmě ji doprovodil Petr Plaček, dcera Anička byla ale u kamarádky. „Snažím se ji od všeho držet co nejdál, ale vím, že už brzy přijde chvíle, kdy se naučí číst a já ji na vše musím připravit,“ neskrývá obavy brunetka.

VIDEO: Andrea Pomeje na focení jako sexy ďábel! Je taková i ve skutečnosti?

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje na focení jako sexy ďábel! Je taková i ve skutečnosti? Thomas Kruchina, Aleš Brunclík


Fotogalerie
35 fotografií