Ubytovali se v luxusním hotelu v Tel Avivu, přípravy na zahajovací večer si ale vzali na svoje vlastní triko. Maminky si s sebou nepřivezli, a tak pár hodin předtím, než se prošli po slavnostním koberci tzv. Orange Carpet, museli vzít do rukou žehličky sami. Jakmile měli hotovo, vklouzli do dobře padnoucích obleků.

„V tomto oblečení se necítím úplně ve své kůži, mám raději jiný styl, ale musím uznat, že nám to všem sluší,“ řekl se smíchem frontman skupiny Albert Černý, když se viděl v zrcadle. Na ruku si pak obtiskl malou černou vlnku coby symbol kapely. „Dělám to před každým vystoupením,“ vysvětlil.

Přestože už je soutěžní večer za rohem, Jeroným, Tonda ani Albert nejsou nervózní a show si jdou hlavně užít. Od dnešního rána jim nicméně začíná den napěchovaný přípravami a zkouškami na přímý přenos, který budou sledovat miliony diváků po celém světě. Obleky, které vynesli na zahájení, ale zase pověsí do skříně. Na vystoupení budou mít totiž úplně jiné kostýmy. Blesk bude celou dobu u toho.

Fotogalerie
24 fotografií