Aneta Mikšíková, alias blogerka a influencerka A.N.D.U.L.A, je čerstvou maminkou tříměsíčního Patrika. Rozhodně nepatří mezi ty maminky, které by se po porodu zanedbávaly. Spíše naopak. S kily navíc, které nabrala během těhotenství, hodlá zatočit co nejdříve. 

„Nabrala jsem 17 kilo. Odnesla jsem si domů podle mě tak deset. Po šestinedělí na kontrole jsem měla sedm nahoře a teď už mám jen tři. Nejde to tak rychle jako zamlada, ale jde to. Mohla bych pro to dělat víc, ale přeci jen se snažím uchovat nějakou energii pro malého a případný krizový situace," svěřila se svým fanouškům na Instagramu. 

Skloubit čas s mateřstvím není nic jednoduchého, blogerka se ale rozhodla, že spojí příjemné s užitečným a do fitka si vozí malého Páťu v kočárku, aby na něj mohla během cvičení dohlížet. Velké překvapení tak musí čekat návštěvníky fitness centra, kam A.N.D.U.L.A chodí, protože ne často se stává, že tam vedle posilovacích přístrojů potkají maminku s kočárkem.

„Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody. Aktivním matkám zdar," napsala A.N.D.U.L.A k fotce z fitka, na které chová Patrika v náručí. Jejímu proaktivnímu přístupu ostatní maminky na Instagramu tleskají, některé mají ale obavy, co bude jako maminka dělat, až dítě povyroste a bude po fitku pobíhat. 

„Až začne běhat, doufám, že už třeba budeme mít nějakýho fajn tátu, co pohlídá nebo budeme chodit běhat spolu," napsala v komentáři Mikšíková. Tatínek malého Patrika, podnikatel František Doležal, ji totiž ve čtvrtém měsíci těhotenství opustil, a tak je na synovu výchovu zatím sama.  

VIDEO: Blogerka roku Anna Šulcová: Proč ji sleduje půl milionu lidí, když nic pořádně neumí? 

Video
Video se připravuje ...

Blogerka roku Anna Šulcová: Proč jí sleduje půl milionu lidí, když nic pořádně neumí? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
15 fotografií