Přesto, že na začátku dubna mladý zpěvák a hvězda soutěže Tvoje tvář má známý hlas Vojtěch Drahokoupil oznámil rozchod s krásnou Českou Miss Earth 2016, půvabná blondýnka rozhodně doma do polštáře nepláče. A dokonce se ani nevyhýbá nejrůznějším společenským akcím.

Jinak je tomu ale s dotazy na nedávno ukončený vztah. „O rozchodu nechci mluvit, je to citlivé,“ přiznala modelka. „Po chlapech zatím nekoukám, ale bylo to hezké se přijít podívat sem,“ dodala.

Pochvalami nešetřila ani Taťána Makarenko, která původně pochází z Ukrajiny. „Už několikrát jsem jela kolem objektu, kde se restaurace Signature nachází, ale až teď jsem měla možnost se zde zastavit a ochutnat místní kuchyni. Jídlo bylo naprosto úžasně dochucené a naservírované. Personál byl příjemný a krásně se o nás staral.“

Není nejspíš divu, že restaurace patří k nejvyhlášenějším široko daleko. Podnik Signature je součástí moderního hotelového komplexu Victory, ve kterém se nachází i samotné Casino Victory. Právě to najdete přímo u sjezdu z D1 na Moravě.

Kromě dobrého jídla čekal krásky také velice zajímavý večer: mohly si vyzkoušet, jak fungují hry v kasínu, a poté se mohly kochat nádhernými vyrýsovanými těly bojovníků. Proběhlo totiž slavnostní vážení před náročným večerem Fusion Fight night! „Kasíno pro mě bylo největším zážitkem, byla jsem zde poprvé, rozkoukávala jsem se a poznávala úplně jiný svět,“ svěřila se, plna dojmů, Kubíčková.

Celým večírkem provázel moderátor Petr Vágner (41), herec a moderátor známý například z primáckého pořadu TopStar. Toho hra v kasínu chytla natolik, že málem skončil švorc!

„Třicet dám na červenou, dva tisíce ještě sem. Dejte mi nového krupiéra, tady prohraju i kalhoty,“ nechal se slyšet Vágner. Pocit vítězství a vidiny navýšení vsazených peněž je prostě nemalým lákadlem. Případná smůle ve hře se ale dá také svým způsobem obhájit: ne nadarmo se totiž říká neštěstí ve hře, štěstí v lásce!‘

Fotogalerie
24 fotografií