Bude to zcela poprvé, kdy se jeden člověk objeví ve dvou po sobě jdoucích dílech (a přitom to nebude ani Jan Kraus, ani stálice v publiku, pan Odvárka). Vedení televize se totiž rozhodlo, že se uvádění populárního pořadu Show Jana Krause překvapivě ujme na jeden jediný prvomájový večer právě Jan František Uher.

Mladíček, který zaznamenal fenomenální úspěch, když se  stal ve 14 letech nejmladším držitelem Českého lva za svůj herecký výkon ve vedlejší roli ve filmu Všechno bude (pročež tento snímek natáčel, když mu bylo pouhých 12 let), se ke svému účinkování v minulém dílu talk show vyjádřil v tom smyslu, že si natáčení vlastně užil:

„Pana Krause jsem bral jako parťáka. Pochopil jsem nadsázku a improvizaci na téma dopravy v Křenovicích, a tak jsem ‚hrál scénku‘ společně s ním,“ vysvětluje nyní. „Do show bych šel klidně znovu,“ dodal Uher – a jeho přání se mu splnilo až nečekaně brzy.

Na nezletilém herci bylo přitom jasně vidět, že není zvyklý na vystupování v televizních show, podle Krause odpovídal velmi stroze, a navíc bezelstně reagoval na jeho posměšky. Ten celých deset minut s chlapcem ironicky probíral hromadnou dopravu v jeho rodných Křenovicích, a na jiné téma už nepřišla řeč.

Televize si ale zřejmě uvědomila, že se oblíbenému moderátorovi podařilo udělat nevkusný přešlap, a proto dalo mladému herci příležitost usednout do křesla místo Krause. Reakce diváků na sociálních sítích byly ostatně velmi rozezlené, vyčítali Krausovi, že z nadějné hvězdy českého filmu udělal hlupáka, a nyní nezbývá než doufat, že jeho reparát už bude povedenější!

VIDEO: Kraus o cenzuře Primy: Doufám, že to odvysíláte celé

Video
Video se připravuje ...

Kraus o cenzuře Primy: Doufám, že to odvysíláte celé Show Jana Krause

Fotogalerie
19 fotografií