„Já jsem od 30. prosince minulého roku babičkou - je to krásný!“ svěřila se teprve nyní v rozhovoru pro Český rozhlas moderátorka a herečka, která má s manželem, hudebním skladatelem Zdenkem Mertou (67) dvě dcery – Viktorii a Ester. Jelikož ta druhá z nich je teprve na prahu zletilosti, pravděpodobně se o přírůstek do rodiny postarala starší Viktorka.

Zora tak má konečně i příjemné starosti coby babička. Přitom ještě nedávno musela řešit především smutné záležitosti. Loni totiž přišla o maminku a letos zase hned dva členové její rodiny skončili ve špitálu. „Zdenka mám v nemocnici po operaci ramene, Ester pár dní po něm operovali slepé střevo,“ přiznala brunetka o manželovi a osmnáctileté dceři.

„Kdybych neměla relaxační a meditační techniky, kterým se věnuju, tak bych se z toho mohla i zbláznit,“ vysvětlila s tím, že obě milované osoby samozřejmě navštěvuje. „Oni jsou naštěstí jen patro od sebe, tak to hezky vyšlo,“ dodala Jandová, která se poslední dobou stáhla z veřejného života.

Naposledy se ve společnosti ukázala v říjnu 2018, kdy vyrazila na muzikál Fantom opery. Při té příležitosti se blýskla na červeném koberci nejen s Mertou, ale ukázala právě i mladší dceru Ester, která s sebou přivedla i přítele.

VIDEO: V pořadu o zahradách zase kdysi nechala nakouknout do svého domova!

Video
Video se připravuje ...

Zora Jandová ve svém zeleném království Česká televize

 

Fotogalerie
30 fotografií