Vše začalo povzdechnutím Slavíkovy dcery, že ji nikdo neoslovil, aby v chystaném filmu dokumentaristky Olgy Špátové (35) vystoupila. Myslela si, že nedávná nabídka od táty, kterou dostala, se týkala poskytnutí rozhovoru o jejím soukromí, a ne o fenoménu jménem Gott.

To ale Karla vytočilo doběla! „Pravda je taková, že jsem dvakrát telefonicky požádal Dominiku, aby v připravovaném dokumentárním filmu o mé osobě vystoupila. Dominika dvakrát odmítla s tím, že se kvůli svému současnému vzhledu nechce veřejně prezentovat,“ napsal na začátku týdne deníku Aha! Gott.

Dominiku tatínkova slova srazila na kolena a nevěřila svým očím a uším. „Tohle řekl? Odmítla jsem svou účast v dokumentu z určitého závažného důvodu, který jsem tátovi vysvětlila. A táta to pochopil,“ napsala Dominika z Finska deníku Aha! s tím, že už se k záležitosti nechce vracet.

Co bylo ale oním závažným důvodem, pokud nešlo o její současný vzhled, jak tvrdí Gott? Nutno připomenout, že Dominika se skutečně pod tíhou starostí o nemocného tátu i manžela Tima Tolkkiho (53), který bojuje s maniodepresemi, změnila a sama začala mít psychické potíže. Dělá ale vše pro to, aby se dala opět rychle do pořádku.

Na oslavu 80. narozenin svého táty letos v červenci hodlá Dominika z Finska přiletět. Zatím neví, jestli s ní dorazí manžel Timo, který v posledních týdnech bojoval s dalšími ataky maniodepresí. Jeho stav se ale podle aktuálních informací z Finska zlepšil.

VIDEO: Vyostřený spor mezi Gottem a jeho dcerou! A co bude s ostatky Daniela Nekonečného?

Video
Video se připravuje ...

Vyostřený spor mezi Gottem a jeho dcerou! A co bude s ostatky Daniela Nekonečného? Martin Balcar, Lukáš Červený

Fotogalerie
42 fotografií