Před soutěží Miss si Renáta Gorecká na cestování ani nepomyslela. Ale její vítězství jí v tomto směru velmi změnilo život. „Po Miss jsem začala hodně cestovat, navštívila jsem mnoho států. Žila jsem 10 let ve Švýcarsku a teď žiju v Polsku, takže po Miss jsem vyjela do světa a už jsem tam zůstala,“ řekla Blesk.cz historicky druhá Misska.

Po soutěži se také rozhodla studovat vysokou školu. „Říkala jsem si, že musím dokázat, že nejsem blbá a jenom hezká, proto jsem šla studovat. Na škole jsem taky poznala svého manžela,“ prozradila Gorecká.

Modeling ji živil pouze rok po jejím vítězství, pak se vrhla na podnikání. „Mám teď firmu, několik nemovitostí, máme hotel a teď před měsícem jsme s manželem otevřeli v Polsku, kde žijeme, čtyřhvězdičkový hotel se 100 pokoji, takže tím jsem si splnila svůj dávný sen,“ dodala Renáta.

Video
Video se připravuje ...

Miss Československo 1990 Renáta Gorecká: Sekla s modelingem a žije v zahraničí! Co ji živí? Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Ta žije trvale v Polsku, má dvě děti, ty ale s manželem nemluví česky. Dorozumívají se jen polsky. Misska kvůli srazu missek po 30 letech, který pořádal zakladatel soutěže Miloš Zapletal, přijela do Prahy jen na dva dny.

VIDEO: Exprezident Miss Zapletal: Holky, díky! Vydělaly jste mi na barák!

Video
Video se připravuje ...

Exprezident Miss Zapletal: Holky, díky! Vydělaly jste mi na barák! Zuzana Bubílková, Petr Soukup

Fotogalerie
78 fotografií