Tary svou snoubenku Stáňu požádal o ruku v Brazílii, přímo v Rio de Janeiru pod sochou Ježíše. Byla to prý její vysněná destinace. "Chtěli bychom se vzít co nejdřív, ale kvůli úmrtí v naší rodině to teď opravdu není vhodné. Jediné, co můžu říct, je, že to stihneme určitě do roka a do dne,” slíbil Tary.

Ke kauze s fanouškem, kterému řekl, že má málo peněz, už se vracet nechce. Několikrát se omluvil a natočil i vysvětlující video, které se paradoxně stalo jedním z nejsledovanějších a nejúspěšnějších na českém youtube. Za pár dní nasbíralo půl milionu zhlédnutí!  

Video
Video se připravuje ...

Já jsem Tary Youtube.cz

Ve videu Tary uznává své chyby a naznačuje novou cestu zpět k parkouru, který ho proslavil. Evidentně si opravdu uvědomil, že jeho hlavní fanouškovská základna je mládež, která ho miluje, a chce na tom opravdu tvrdě a intenzivně pracovat. “Vím, že to třeba může působit jako klišé, ale já jsem v sobě prostě potřeboval najít asi tu správnou cestu a motivaci k mé práci a tu jsem našel. Učím mládež parkour a sportovat, aby se neflákala doma u počítačů,” dodává.

VIDEO: Youtuber Tary ve studiu Blesku: Poprvé o kauze s fanouškem! Takhle se mu omluvil!

Video
Video se připravuje ...

Youtuber Tary ve studiu Blesku: Poprvé o kauze s fanouškem! Takhle se mu omluvil! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
13 fotografií