Čtyřiadvacetileté zpěvačky a kolegyně ze SuperStar Monika Bagárová a Markéta Konvičková natočily společný videoklip k písni Zůstaň se mnou, který je dle jejich slov o hodnotách a pokoře. V jedné scéně se spolu dokonce objeví ve vaně, která je naplněna mlékem, a zajisté tak potěší oko nejednoho muže. 

„Společné něžné scény ve vaně plné růží vyjadřují vzájemnou podporu a ochranu. Zpočátku to byla složitá myšlenka a scéna pro nás obě, ale jsme rády, že jsme do toho šly. Naše umělecká práce nám umožňuje hrát si s vizuálním zhmotňováním myšlenky, a o to tady jde. Poukázat na pravé hodnoty. Přátelství. Nikdy nejste sami, pokud máte správné přátele, i když někdy máte pocit, že ano,“ popsaly dráždivou scénu zpěvačky na svých sociálních sítích.

Dvě nahé zpěvačky sdílející intimní moment společně ve vaně? Zaručená sázka na jistotu. Jenže, nedá se přehlédnout velká podobnost s videoklipem Presumpce Neviny od Terezy Kerndlové, který vyšel ke konci roku 2017. V něm je nová moderátorka The Voice také kompletně nahá ve vaně plné mléka.

Jediným rozdílem je, že Bagárová s Konvičkovou jsou ve vaně dvě (což je, co si budeme povídat, pro podráždění fantazie mnohem účinnější) a navíc ještě přidaly lístky růží. Jestli se jedná o čistou náhodu, nebo se zpěvačky „inspirovaly“ u své starší kolegyně, vědí jen ony samy. Větší než malá podobnost se ale odepřít nedá. Podívejte se do galerie na snímky z obou videoklipů.

Český showbyznys je na rozdíl od toho světového relativně malý prostor na přešlapy tohoto typu. Je téměř nemožné představit si, že obě zpěvačky, nebo jejich týmy, neměly o existenci videoklipu Terezy Kerndlové ani ponětí. 

VIDEO: Monika Bagárová po vyřazení ze StarDance: Čekala jsem to! 

Video
Video se připravuje ...

Monika Bagárová po vyřazení ze StarDance: Čekala jsem to! Luboš Procházka, Jan jedlička

Fotogalerie
52 fotografií