Ještě v době svého druhého těhotenství Tereza Bebarová seděla v nahrávacím studiu a prožívala život komiksové postavičky Fifinky, kterou ve filmové verzi namluvila. Od dnešního dne už dobrodružný komiks v podobě filmu mohou diváci spatřit v kinech, ale slavnostní premiéru Velkého dobrodružství Čtyřlístku si hlavní aktéři odbyli již ve středu.

Herečka se zdržela jen na malinkou chvilku a do kina přiběhla nenalíčená. Chtěla film jen uvést a pozdravit se s kolegy. „Možná, že nějakou chvilku mi přátelé budou říkat Tereza Fifinka Bebarová, ale já to beru. Je to moje životní role namluvit tuhle skvělou postavičku."

„Víte, Čtyřlístek je komiks mého dětství, a to, že se rozmluvil a rozpohyboval na filmovém plátně a já jsem mohla být u toho, je pro mě obrovská čest. Navíc v roce, kdy Čtyřlístek slaví padesátiny,“ svěřila se nadšená Bebarová, které to pouhé dva měsíce po porodu neskutečně slušelo. Tentokrát sebou do kina nevzala ani svou starší dceru Klaudii, která zůstala s novorozenou Sofinkou doma. Hodlá to ale napravit.

Premiéra Čtyřlístku ale byla pro Bebarovou výjimečná akce. Do společnosti se teď rozhodně nehrne. „Chci si malou co nejvíc užít, proto i odmítám většinu pracovních nabídek. Klaudii jsem se naplno věnovala celých šest let a ráda bych, abych to samé mohla poskytnout Sofince,“ svěřila se Blesk.cz dvojnásobná maminka a představitelka Světlany z oblíbeného seriálu Ulice.

VIDEO: Hvězdy komiksu opět na plátně. Podívejte se do studia, kde film o Čtyřlístku vznikal

Video
Video se připravuje ...

Hvězdy komiksu opět na plátně. Podívejte se do studia, kde film o Čtyřlístku vznikal Falcon

Fotogalerie
30 fotografií