V pražském Divadle Na Jezerce si herec zahraje sexuálně závislého chlípníka, co dennodenně podvádí svou družku. Sám humorista ale přiznal, že tomuto životnímu stylu již neholduje.

Konec nevěry

„V mé roli je pár věcí z mého života. Je to o nevěře a o tom, jak se jí zbavit. A já už se za svůj život zbavil spousty neřestí a v určité fázi života jsem se dokázal zbavit i nevěry. Ale důležitý je, koho v životě potkáte, jestli máte kliku, nebo ne. Já ji nyní mám, proto to jde,“ řekl herec Blesku.

Svatba letos

Se svou bývalou ženou Janou (59) si prošel drsným rozvodem plným špíny. Krom majetku se soudili i o děti. To ho však od svatby se svou novou přítelkyní Kateřinou (44) neodradilo. „Chystáme nyní svatbu. Teď se řeší technické problémy, protože tak jako všude, i na úřadě nebo na církvi panuje byrokracie. Takže teprve teď domlouváme termín. Původně jsme ho měli vymyšlený, ale teď se z těchto důvodů musí změnit. Ale mělo by to být nejpozději tento rok,“ přiznal Šteindler.

Krok k rozvodu

Ze samotného obřadu si ale velkou hlavu nedělá. „Já se budu ženit podruhé, takže už vím, že svatba může být první krok k rozvodu. Takže já už se nebojím. Já už mám něco za sebou. Ale nevěsta se vdává poprvé, ta ať je nervózní,“ vtipkoval.

Víte, že...

Milan Šteindler je spoluzakladatel Divadla Sklep a držitel Českého lva za film Díky za každé nové ráno.