V období vinobraní, tedy na podzim, se začíná natáčet pokračování úspěšných snímků Bobule a 2Bobule, kde se Postránecký pokaždé zhostil role majitele vinohradu Michalici. „Tak uplatnit ve filmu svůj hlas snad ještě dokážu. A protože půjde o vzpomínku na dědečka a před kamerou mě nebude třeba, doufám, že mi moje nemoc dovolí alespoň namluvit něco do mikrofonu,“ řekl Blesku Postránecký.

Jako milovník Moravy, blahodárné vinné révy a jejích bobulí by hvězda komedie století S tebou mě baví svět moc ráda ve filmu účinkovala, byť jenom hlasově. Zdraví ale není to jediné, na čem vše závisí. Postránecký na svou roli stále nekývl, neboť ani v tomto případě neporuší své zásady.

„Scénář ještě není hotový. Musím si ho nejdřív přečíst. Třeba se mi také nebude líbit a nebude z toho nic,“ vysvětlil rozhodně Blesku herecký bard, kterého opět museli hospitalizovat, neboť se k té »jeho« nemoci přidružilo podle hercových slov ještě „něco jiného“, a nastaly tedy komplikace.

Nemá chuť

„Nevím, jak dlouho tu ještě budu. Oni tady vědí všechno, mně ale nic neřeknou,“ zavtipkoval herec, který prý pozná, že je to s ním lepší, až dostane chuť na víno. „Víno mi lékaři nezakázali. Já ho ale nepiji, ani pivo si nedám. Samotného mě to udivuje, ale nějak jsem na to ztratil chuť. Nemám k tomu už ten zicflajš (výdrž – pozn. red.). Ale kdo ví, třeba se to všechno ještě změní a chuť se zase dostaví."

„Jak říkám, všechno, co se týká mne, se uvidí. Netroufám si v něco ani doufat,“ podotkl ještě pokorně Postránecký, který je členem Evropského řádu rytířů vína a majitele vinohradu si zahrál i v seriálu Vinaři.

VIDEO: Přiznání Václava Postráneckého: Boj s vážnou nemocí! Nechci se skrývat, čelím tomu

Video
Video se připravuje ...

Přiznání Václava Postráneckého (74): Boj s vážnou nemocí! Nechci se skrývat, čelím tomu Tereza Kühnelová

Fotogalerie
38 fotografií