I když byl favoritem večera snímek Toman a na Lva si brousil zuby jeho představitel Jiří Macháček, tak nakonec se z křišťálové ceny radoval Karel Dobrý. Ten si Lva odnesl za hlavní roli Hastrmana od režiséra Ondřeje Havelky.

Vůbec jsem takový úspěch nečekal. Je to opravu překvapivé, to, že nevyhraje Jiří Macháček, jsem opravdu nečekal,“ byla první reakce Dobrého, který musel ještě během ceremoniálu zamířit k baru a dát si pivo na uklidněnou a prozradil, jak si vybírá role.

Víte, já beru role kvůli penězům. Jsem otec tří dětí a u mě, když přijmu roli, rozhoduje čas a prachy. Já nepohrdnu žádnou prací, když se mi narodily děti, tak jsem jezdil na kole po kamarádech a půjčoval si peníze,“ netajil se herec, kterého doprovodila partnerka Tereza Hrzánová.

Během večera si Karel několikrát odskočil ven na balené cigárko, o které se rád podělil s kamarádem Robertem Miklušem. Pánové si s chutí pořádně potáhli a vesele si u toho povídali. Někdo si na vítězství zapálí doutník, jiný si ubalý cigaretu...

VIDEO: Karel Dobrý měl radost z Českého lva! Role bere jen kvůli prachům

Video
Video se připravuje ...

Karel Dobrý měl radost z Českého lva! Role bere jen kvůli prachům Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
52 fotografií