Půvabná sestra Kristýny Liška Bokové (37) Jenovéfa je velice nekonvenční osůbkou a její styl oblékání i volba nejrůznějších a ne zcela typických doplňků dokáže vždy zaujmout. Není divu, že i podle módní policie Blesku je tahle mladá žena, která aspiruje na Českého lva rolí ve filmu Chvilky, skutečnou módní ikonou nové, teprve nastupující herecké generace. A dokázala to i na cenách Czech Grand Design.

Na udílení prestižních designových cen totiž krásná Jenovéfa dorazila s dosti výrazným doplňkem, velkou zlatou korunkou s korálky od známé české návrhářky. K ní svérázná umělkyně, která už nějakou dobu randí s urostlým výhercem reality show Robinsonův ostrov Martinem Složilem (30), zvolila jednoduché černé šaty, jemné páskové botičky – a celý outfit doladila lahví piva, co popíjela celý večer.

Slavnostní událost pro všechny módní guru byla mimochodem ze Stavovského divadla vysílána v přímém přenosu na ČT art. Pokaždé originální Boková tak zazářila na dalším kanále České televize - tahle sympatická brunetka je totiž každý týden k vidění na televizních obrazovkách ČT1, kde v seriálu Strážmistr Topinka ztvárňuje objekt lásky hlavního hrdiny. Jenže tam jakožto obyčejná pošťačka nijak divoké modely nenosí…

VIDEO: Jenovéfa Boková dostala práci snů!

Video
Video se připravuje ...

Jenovéfa Boková dostala práci snů! Adriana Krátká

Fotogalerie
56 fotografií