Pro Daru Rolins byla Eva nejenom manažerka, ale především nejlepší přítelkyně. Spolu prožívaly všechny strasti, radosti, ale i narození dcer. A proto, když Eva začala bojovat s rakovinou, byla jí zpěvačka velkou oporou. Smrt Skallové ji i její rodinu velmi zasáhla a není dne, kdy by na ni Dara nevzpomínala.

Dnes by měla narozeniny. Myslím na teba, Evičko moja, posíláme s Lol pusu do nebe,“ napsala v den jejích nedožitých 40. narozenin Dara na sociální síť. Eva Skallová proti zlé rakovině bojovala statečně. Nikdy nedala najevo slabost nebo strach. Při prvních náznacích, že je něco špatně, se cítila hodně unavená.

Stále mě bolela záda. Začala jsem to řešit na úrovni čínských lékařů, přes evropskou medicínu, východní medicínu a nic mi nepomáhalo. Až fyzioterapeut mi párkrát pohnul nohou a řekl, že se mu to nelíbí. Že tam něco je. Tak jsem šla na sono, na CT a už jsem se vezla,“ svěřila se Skallová deníku Plus Jeden Den pár měsíců před smrtí. Eva odešla 27. září 2016. O jejich dceru Charlotte (12) se stará její otec.

VIDEO: Pohřeb Evy Skallové: Rolins s Rytmusem v slzách, zarmoucený Bouček a spol.

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Evy Skallové: Rolins s Rytmusem v slzách, zarmoucený Bouček a spol. Petr Soukup, David Turek

Fotogalerie
34 fotografií