Před televizní kamerou je nekompromisní, tvrdá a energická. Její skutečnou tvář by ale diváci nepoznali. „Doma máme demokracii, až anarchii, protože domov má být tím nejbezpečnějším, nejklidnějším místem, jaké v životě máte. U nás se nediriguje, ani nerozkazuje, na všem se domlouváme. Hlavní moje heslo je – klid a pohoda,“ přiznala deníku Aha! Míša Jílková.

Ta už v sobě našla klid i po bouřlivém rozchodu s druhým manželem a mediálním magnátem Michalem Voráčkem. Sílu jí dávají její dvě děti Marie Voráčková a Jakub Dvořák. Pro ně teď žije a na muže nemá v současné chvíli ani pomyšlení.

„Moje místo je teď u Marušky. Je v citlivém věku a její klid, zázemí, stabilita je pro mě nejdůležitější. Rozchod rodičů je pro děti vždy zatěžkávací zkouška na psychiku. Alespoň jeden z rodičů proto musí zůstat pro dítě pilířem jistoty a zodpovědnosti, když ten druhý selže. Jinak se dítě z rozpadu jistot sesype, a to bych u Marušky a Kuby nikdy nedopustila. Moje děti a jejich pohoda a bezpečí jsou pro mě odjakživa nejdůležitější, oni jsou smysl mého života a to nejkrásnější, co mi život dal,“ svěřila se Jílková.

A i když v tuto chvíli se žádný nový muž v jejím životě neobjevil, nevylučuje, že se časem situace nezmění a ona třeba opět, už potřetí, stane před oltářem.

„Ve svém překvapivě pestrém životě již nevylučuji vůbec nic. Stalo se mi v životě tolik věcí, o kterých jsem byla přesvědčena, že mě nikdy potkat nemohou – a staly se. Takže třetí svatbu si v tuto chvíli představit neumím, žila jsem se svými manželi celkem dvacet sedm let bez přestávky, tak bych si teď dala oddech,“ dodala s šibalským úsměvem Jílková s tím, že člověk nikdy neví, co mu život přinese. A ona se ráda nechá překvapit.

Fotogalerie
25 fotografií