Ačkoliv se s ním osud rozhodně nemazlí a dává mu jednu ránu za druhou, snaží se podnikatel zůstávat pozitivní. „Zdravím z nejlepší nemocnice u nás,“ zahájil například v úterý svůj příspěvek na facebooku, v němž fanouškům i známým odhalil, že ho čeká vážný zákrok.

„Ráno jdu na ozařování gama nožem! Doufám, že to konečně zabere a tu zákeřnou svini rakovinu zničí a zabije!“ vysvětlil Vlasák, který kdysi randil například s Darou Rolins. Už několikrát to vypadalo, že zákeřnou nemoc porazil, jenže ta se zatím vždy vrátila, naposledy jako nádor v hlavě, na který nezabralo ani sedm chemoterapií. Proto také muž věřil tomu, že právě ozařování gama nožem by mohlo pomoci.

Jenže bohužel přišla nečekaná komplikace. „Tak změna! Už jsem šel na zákrok a po ranní rezonanci se ukázalo: veliké riziko ochrnutí, “ informoval Vlasák přezdívaný dříve také Trenýrkový král kvůli tomu, že vyráběl spodky značky Styx na sociální síti ve středu po poledni. „A akce se zatím odkládá,“ dodal z lůžka Nemocnice Na Homolce a připojil i fotku, na níž má v hlavě na pohled děsivou konstrukci.

Bohužel tak Petr, expřítel Průšové, stále nemá vyhráno a bohužel to s ním nevypadá vůbec dobře. Snad se opět se vším popere jako dřív, jelikož před deseti lety mu lékaři z hlavy vyoperovali nádor o velikosti pomeranče. Rakovina se předloni vrátila podruhé a loni zaútočila do třetice.

VIDEO: Vlasákova expartnerka Dara Rolins: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
48 fotografií