Petr Batěk je divákům známý například z filmu Zejtra napořád nebo ze seriálů Gympl s (r)učením omezeným, Rapl, Atentát, atd. O chlup slavnější je ale jeho mladší bratr Pavel (44), který si zahrál Lukáše Beneše v Ordinaci v růžové zahradě 3.

Ze dvou manželství, jimiž si prošel, má Petr dvě děti, dceru Kristýnu (13) a syna Petra (7). Každou ratolest si pořídil s jinou ženou. A nyní, jak se zdá, do jeho pestré rodiny přibylo dítko ještě jedno – holčička, která patří jeho současné přítelkyni Marcele (27).

Devatenáctiletý věkový rozdíl čerstvě zamilované hrdličky nikterak neomezuje, a i když vedle sebe vypadají chvílemi jako otec s dcerou, nestydí se dát své city najevo pěkně na veřejnosti. Přesto, že byli na procházce se všemi třemi dětmi, Batěk se klidně se svou mladou kráskou na ulici vášnivě „vykousnul“, jako kdyby jim bylo patnáct. Fotografové jim vůbec nevadili, naopak se do objektivů oba dva široce usmívali. Že by se nechal sympatický herec do manželského chomoutu umluvit i potřetí?

Petr Batěk, hlavní hrdina nepříliš úspěšné komedie Jak se moří revizoři, která na všech frontách naprosto propadla, se zkrátka do pohledné blondýnky naprosto zakoukal. Nějak přitom zapomněl na podzim loňského roku. Tehdy se po druhém rozvodu dušoval, že se vztahy teď končí, a odstěhoval se jako poustevník do přírody. Společnost mu měl dělat jenom jeho kocour. Prohlašoval, že je jako nezadaný naprosto šťastný. A za pár měsíců už bylo všechno jinak. Zkrátka odříkaného největší krajíc!

VIDEO: Poznáte bratra slavného herce?

Video
Video se připravuje ...

Poznáte bratra slavného herce? Kristýna Léblová, Petr Soukup

Fotogalerie
26 fotografií