Luděk Sobota je sice pán v letech, ale rozjet to umí jak zamlada. Navíc si na pálenky z ovoce potrpí. A tak jeho první kroky na křtu zamířily k baru, kde jich bylo až až.

„Jednu a víc ne,“ okřikla ho manželka Adriena, ale Luděk se nedal a v rychlosti pár vzorků ochutnal. Zřejmě má stále v živé paměti oslavu svých 75. narozenin, kterou si vysloveně užil. Ještě víc se ale rozparádil na oslavě 80. narozenin kolegy Jiřího Krampola, kde se opil a osahával přítomné dámy - laškoval zejména s Uršulou Klukovou (77) či Dádou Patrasovou (62).

Slivovice je pro mě přirozené pití, má velkou tradici. Poprvé jsem jí ochutnal ve čtrnácti letech, kdy mi jí táta sám nalil za odměnu, protože jsem mu pomáhal s plotem. Navíc táta měl palírnu, takže jsem v tom odéru vyrůstal odmala,“ netají se Sobota, který byl hostem na křtu kapely Electric Lady.

Herec si dokonce od zpěvačky, která byla velmi vyzývavě oblečená, vypůjčil kytaru a párkrát si zabrnkal. Zkrátka si akci užil a pobavil i ostatní, jak je jeho zvykem.

VIDEO: Dáda Patrasová o Sobotově osahávání: Opilce chápu!

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová o Sobotově osahávání: Opilce chápu! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
34 fotografií