Před pár dny běžela po sociálních sítích zaručená zpráva o tom, že Karel Gott zemřel. V sobotu večer dokázal, že je ve fantastické kondici. Dokonce na tyto fámy vysekl hned v úvodu několik vtípků. „Hned na začátku vám řeknu jednu dobrou zprávu, dneska jsem v dobré formě, a nebývá to vždycky,“ uvítal Gott sportovní halu. „Kdysi jsem zpíval takovou písničku se slovy, už pohřbili mě stokrát a já jsem stokrát vstal,“ pronesl Gott, kterého okamžitě celá hala odměnila bouřlivým potleskem.

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott vtipkuje o své smrti David Turek

„Nedávno se stalo, že mě pohřbili. Byla to zpráva tak věrohodná a tak zaručená, že jsem se opravdu bál a několikrát se štípnul. Šel jsem se dokonce zeptat Ivanky, jestli opravdu žiju. Když jsem se ubezpečil, že jsem opravdu naživu, tak jsem se podíval do diáře a ejhle, dnešní koncert v Příbrami, kam se vracím po pěti letech,“ zahájil své vystoupení Karel Gott. „Těší mě, že jste dorazili, a těší mě, že i já jsem dorazil. Budu zpívat, jak nejlíp umím,“ slíbil zpěvák a místo původně plánovaných pětačtyřiceti minut zpíval celou hodinu.

Při skladbě A to mám rád doprovodila na jevišti Gotta i taneční skupina Emotion, ve které tančí jeho nejmladší dcera Nelly Sofie (10). Po skončení jí zpěvák na jevišti poděkoval. „Této tanečnici děkuji obzvlášť, nejen za tento tanec, ale i za ty krásné chvíle, které se svými dcerami prožívám,“ pronesl veřejně Gott a své nejmladší dal pořádnou pusu na čelo. Při dalších písních dál Gott bavil publikum tím, že si utahoval sám ze sebe. „Zpíval jsem ji před padesáti lety a musím změnit text. Opravdu nejde dneska zpívat, že má první láska se teprve dnes vdává. Dovedete si představit, jak asi musí vypadat, chudinka,“ pronesl po písni  „Má první láska se dnes vdává“.

Fotogalerie
18 fotografií