Mnoho Kerndlových fanoušků a přátel jazzmana podporují a přejí mu brzké uzdravení, což jeho i dceru Terezu velmi těší. Zpěvačka doufá, že se její otec brzy vyléčí.

„Jeho stav se lepší, a i když jsem se s ním stále nemohla osobně vidět, alespoň jsme se spojili přes video hovor," prozradila brunetka na sociální síti. „Jsem mu nablízku, jen pár kilometrů od nemocnice v Blansku, kam touto cestou posílám velké poděkování za péči a čas, který mu věnují, aby se mohl co nejdříve vrátit domů."

„Kromě zápalu plic jde i o další infekci v těle, se kterou bojuje, ale díky skvělým lékařům a sestřičkám se pomalu dostává do pořádku a věřím, že je z nejhoršího venku,“ uvedla Kerndlová a připojila vzkaz, že tátu miluje a doufá, že ho bude moct brzy obejmout.

Zpěvák ještě minulý víkend vystoupil na Česko-Slovenském plese, ale už tam se potýkal s těžkou virózou. „Stěžoval si, že mu není dobře, ale nechtěl zklamat. Je ze staré školy, chtěl za každou cenu splnit své závazky,“ prozradil zdroj ze zákulisí plesu. Po návratu domů se bohužel jeho stav zhoršil natolik, že Kerndl začal vykašlávat krev.

VIDEO: Kerndlová zase podstoupila operaci děložního čípku: Čtvrt roku strachu!

Video
Video se připravuje ...

Kerndlová po operaci děložního čípku poprvé na veřejnosti: Čtvrt roku strachu Petr Macek

Fotogalerie
34 fotografií