Z bývalého člena skupiny Lunetic Martina Kociána nebudou mít ochránci přírody radost! Ve videu, které sdílel na sociální síti, se zahalil do pletené šály a pravděpodobně si představoval, že se z něj stal ninja nebo český Bruce Lee. Po sérii podivných bojových pohybů začal mlátit do stromu vedle sebe a nakonec ho úplně vyvrátil ze země i s kořeny! Bez jediného mrknutí pak ještě předvedl několik rádoby bojových pohybů a video ukončil.

Reakce od pobouřených fanoušků na sebe nenechala dlouho čekat. „Chudák strom,“ napsal jeden z nich. „Ty p*č*, to je bizár,“ napsal další. Jeden dobrotivec se na to nemohl dívat a v komentáři dokonce označil organizaci Lesy ČR, aby si její zástupci všimli, jak se kdysi slavný Kocián k přírodě chová.

Ve zpěvákově případě se dá vždy spekulovat, zda za jeho jednání nemůžou drogy, se kterými měl několik let velké problémy. Kocián totiž v minulosti bojoval se závislostí na pervitinu. I když nedávno ještě tvrdil, že je čistý jako sníh, podle jeho chování to tak úplně nevypadá. 

Navíc to není tak dávno, co do světa vypustil jiné podivné video, které spekulace o užívání drog jenom přiživilo. V něm, plný neobvyklé energie, zval lidi do pražského klubu na silvestrovskou party. Jeho zorničky zářily jako dvě žárovky a po každém druhém slově se olizoval. 

VIDEO: Martin Kocián z Lunetic: Chci ještě zplodit syna!

Video
Video se připravuje ...

Martin Kocián z Lunetic: Chci ještě zplodit syna! Helena Lacinová

Fotogalerie
49 fotografií