Všestranná umělkyně Ester Geislerová tak každopádně dokázala, že je vhodný typ snad pro všechny barvy vlasů. Jako přírodní zrzka vypadá velice dobře i jako blondýnka, a světe div se, neméně jí to sluší i jako brunetce. A v černé barvě je vysloveně za sexy femme fatale. Stejně tak se k jejímu krásnému obličeji hodí dlouhé, romantické lokny, krátké rovné mikádo, ale i sestřih „na kluka“. Byť vytvořený jenom pomocí mobilní aplikace.

Ester je přitom mladší sestrou dvou zrzek – slavné rusovlásky Ani, které se podařilo zahrát si v celé řadě zahraničních titulů (z těch posledních jmenujme rozhodně alespoň Anthropoid, kde stanula po boku britských fešáků Cilliana Murphyho a Jaimeho Dornana), a neméně zrzavé Lenky, výtvarnice a zpěvačky.

Také ona se dříve pyšnila rudými vlasy, ale před časem se rozhodla „oprostit“ od barvy, která jejich rodinu provází, a přešla na blond. Tenhle radikální krok pak mnoho jejích fanoušků málem oplakalo…

Geislerové, která spolu s kamarádkou Josefínou Bakošovou (40) nedávno vydala knihu Terapie sdílení plnou nasbíraných vět z cizích rozchodů (a nyní pro velký úspěch plánuje druhý díl), ale sluší všechny barvy. Má tedy zkrátka univerzální tvář. Nepochybně se jí už začínalo zajídat, že ji jako zrzku všichni připodobňují k sestrám. Takhle je vskutku jedinečná.

VIDEO: Ester Geislerová, zasloužilá matka dvojčat: Ráda bych měla ještě miminko!

Video
Video se připravuje ...

Ester Geislerová ve Varech: Ráda bych měla ještě miminko! Tereza Kühnelová

Co si myslíte o vlasových experimentech téhle dvojnásobné maminky vy? Která barva či délka jí sluší nejvíce? Podívejte se do naší galerie a posuďte sami!

 

 

Fotogalerie
33 fotografií