„Jsem blondýna," napsala francouzsky na sociální síť Ester a vysvětlila, že už chtěla změnu, a proto navštívila kadeřnický salon, kde jí nejen pořádný kus hřívy ostříhali, ale hlavně z ní udělali světlovlásku! 

A tak zatímco ještě ve středu večer byla k vidění na premiéře filmu Fantastická zvířata: Grindewaldovy zločiny coby zrzka, o den později bojovala za politické změny na demonstraci na Václavském náměstí už s blonďatými kadeřemi.

Radikálním krokem dost zariskovala, protože rusé vlasy jsou pro ni od začátku její kariéry typické stejně tak jako pro celou její rodinu, a tak by se jí klidně mohlo stát, že jí teď ubude rolí. Nebo naopak si ji teď režiséři spíše všimnou a ona vystoupí z pomyslného stínu starší sestry a držitelky hned několika Českých lvů Ani Geislerové.

Ester, která spolu s kamarádkou Josefínou Bakošovou nedávno vydala knihu Terapie sdílení plnou nasbíraných vět z cizích rozchodů, zatím díky novému účesu sdílí hlavně chválu. Na Instagramu už ji obdivovaly dvě další známé blondýnky - zpěvačka Martina Pártlová (39) a herečka Jana Plodková (37). Také fanoušci nešetřili superlativy. Někteří podotkli, že herečka a umělkyně teď vypadá o deset let mladší, podle jiných se proměnila skoro jako chameleon či připomíná modelku. Koneckonců i pózy dělala na snímcích s novým účesem takové, že by se na mole neztratila.

VIDEO: Ester Geislerová ve Varech: Ráda bych měla ještě miminko!

Video
Video se připravuje ...

Ester Geislerová ve Varech: Ráda bych měla ještě miminko! Tereza Kühnelová

 

Fotogalerie
61 fotografií