Matouš Ruml v současnosti hraje v nekonečném seriálu TV Nova Ulice učitele Davida. A radostnou novinku odhalil rovněž v souvislosti se seriálem, přímo na společném livestreamu s herečkou, která mu v Ulici hraje manželku.

Kromě zodpovídání diváckých dotazů se herec nezapomněl pochlubit: „Moje žena bude mít už brzy miminko.“ Nic dalšího zatím neprozradil, jen jeho kolegyně vzápětí zavtipkovala, že ona rozhodně těhotná není.

Podle všeho tak Lexa z Comebacku rozšíří svou skutečnou rodinu, kterou založil již ve dvaceti letech. Tehdy se oženil s herečkou Terezou, dnes známou z role ajťačky Nicky z Ordinace v růžové zahradě 2. Společně už vychovávají syna Nathaniela (9) a dceru Miu (7). Ti se teď můžou těšit na sourozence, jen ovšem zatím není známo, zda půjde o sestřičku, či bratříčka.

Před svatbou jsme spolu nespali. Ale nevzali jsme se pak proto, abychom spolu spát mohli. Náš vztah začal naprosto čistě. Protože jsme věřící, možná čistěji, než je obvyklé. Od začátku jsme spolu mluvili o rodině, takže jsme neviděli důvod čekat. Bylo to velmi romantické a čisté,“ přiznal kdysi v rozhovoru pro týdeník Téma Ruml, který se i s chotí hlásí ke katolické víře.

Oba své potomky navíc přivedli na svět v domácím prostředí. „Byli jsme doma spokojení, v pohodě a bezpečí. A to je základní předpoklad, vedle toho zdravotního, aby to dopadlo dobře. Samozřejmě jsme měli porodní asistentku, která porod kontrolovala,“ dodal tehdy herec, který se brzy stane trojnásobným otcem. Jeho nejmladšího potomka čeká pravděpodobně podobný příchod na svět.

VIDEO: Ukázka z Ulice, kde hraje Matouš Ruml Davida.

Video
Video se připravuje ...

Matouš Ruml je zkušenějším kolegou Terezy Jordánové. archiv TV NOVA

Fotogalerie
29 fotografií