Lesbický sex ve filmu
Marie Doležalová (21) alias Saša

Hned ve své první roli (film Pusinky) se musela svléknout a vystřihnout dusnou erotickou scénu! A to ne ledajakou! Lesbickou! Erotická scéna k ní přivábila nechtěnou pozornost, protože je heterosexuálka a má dlouholetý vztah s přítelem Jirkou.

"Natáčení lesbické scény byla pro mě těžke ale nakonec mi moc pomohla zkušená herečka Lenka Vlasáková (hvězda seriálu Ulice), se kterou jsem se ve filmu líbala," tvrdí Marie a dodává, že spekulace o její jiné sexuální orientaci ji provázejí stále.


Její slavní milenci
Kristýna Leichtová (23) alias Iva

Mladá herečka na sebe strhla pozornost, už když se v rámci své role Denisy v prázdninové komedii Účastníci zájezdu beze studu svlékla a opalovala se na pláži nahá.

"Když mi role předepisuje nějaké nahé scény, tak s tím nemám žádný problém, protože to patří k mé práci," řekla Kristýna v nováckém pořadu Přísně tajné.

Její postelí prošlo i několik celebrit. Víc jak pět let chodila se hercem Štěpánem Benonim, který je hvězdou seriálu Ulice. Prožila také krátký (za to divoký) románek s Lukášem Kantorem, ze skupiny All X (finalisté soutěže X-Factoru).


Katolík, který nesnáší kondomy
Matouš Ruml (23) alias Lexa

V seriálu Comebeck se Matouš Ruml alias Lexa chová jako "pako" ve vytahaných kalhotách. V soukromém životě je už dva roky šťastně ženatý a se svou manželkou čekají v nejbližších dnech potomka.

Co vás ale ještě víc překvapí, je to, že je "bigotní" katolík a odmítá antikoncepci. "Jsem věřící, ale je to intimní věc o které nechci mluvit," přiznal se předčasem v jednom rozhovoru.

Fotogalerie
5 fotografií