Na jevišti tančila jako smyslů zbavená už v době, kdy byla ve 40. týdnu těhotenství a jen ho zkoušela. „Nejen to. Dalo by se říct, že jsem do porodnice jela skoro rovnou z jeviště,“ svěřila se Aha! po páteční premiéře. A když už se role Sheily v muzikálu Vlasy nevzdala během náročného zkoušení, neodradilo ji ani to, že se musela zbavit studu v době, kdy většina žen svou figuru spíš schovává. Tedy po porodu...

S nahotou nemám na jevišti problém, do tohoto muzikálu to prostě patří. Akorát jsem před představením musela použít odsávačku, aby se nestala nějaká nehoda. Když tam ukazuju prsa jen v podprsence,“ dodala dvojnásobná máma, která se rozhodně nemá za co stydět. Naopak ukazuje skvělou postavu.

Stále ještě kojím a mám v plánu v tom ještě chvíli pokračovat,“ řekla rozhodně Tomešová. Nevykolejil ji ani nahý zadek kolegy Lukáše Adama alias Huda, který musel odhodit stud úplně a zakrývat si mužství jen zmuchlanými svršky. „Kostýmní výtvarníci mě mají rádi. Mají díky mně méně práce,“ vtipkoval před premiérou Lukáš.

 VIDEO: Michaela Tomešová: Dva týdny po porodu skáče po jevišti!

Video
Video se připravuje ...

Michaela Tomešová: Dva týdny po porodu skáče po jevišti! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
31 fotografií