Sympatického herce přišel na premiéru jeho novinky podpořit syn Tomáš. O Hanákovi juniorovi se před lety psalo především v souvislosti s kauzou, kdy se ho údajně pokusila ukrást cizí, psychicky narušená žena. Ta si tehdy vzala do hlavy, že je malý Tomáš její dítě, které jí bylo odebráno v porodnici. Ženě bylo sice soudně zakázáno se přiblížit do města, kde Hanákův syn studoval základní školu, přesto tam jela a pokusila se unést alespoň potomky jeho švagra. Naštěstí policie s touto eventualitou tehdy počítala a před školou hlídala, a tak se dětem nakonec nic špatného nestalo. Není proto divu, že po těchto špatných zkušenostech s šílenými fanynkami se oblíbený herec divadla Sklep mezi lidi moc nehrne.

Hanákův syn, který do společnosti vyrazil s pohlednou tmavovlasou přítelkyní, do sálu vklouzl naprosto nenápadně, sedl si daleko od otce a po celý večer se mu vyhýbal, asi aby s ním nebyl na první dobrou spojován – případně aby se co nejvíce vyhnul nežádoucímu zájmu kamer.

Přestože jako mladší odlitek svého otce rozhodně nevypadá, jistou podobu se slavným tatínkem nezapře: oba mají výrazný nos a pomněnkové oči. Dokonce se i stejně šibalsky usmívají.

Tomáš Hanák se kdysi zařekl, že nebude pít, dokud jeho synovi nebude osmnáct let. A teprve až dosáhne plnoletosti, znovu si dopřeje zapovězený alkohol. Mnoho let totiž abstinoval a nechal se slyšet, že mu jeho závislost málem zničila nejen slušně rozjetou hereckou kariéru, ale také ho téměř stála i rodinu. Kvůli manželce a třem dětem šel Hanák ovšem do sebe a odepřel si všechny večírky a opilecké jízdy, kvůli kterým chodil domů až k ránu (anebo vůbec).

Teď si vyléčený alkoholik v Lucerně s chutí dopřával červené víno, kouřil jednu cigaretu za druhou, a v bujaré náladě pak parodoval slogan filmu tím, že „platil za štěstí“, a nabízel peníze své vlastní fotce na plakátu.

VIDEO: Tomáš Hanák na premiéře filmu Cena za štěstí prozradil, jak je na tom po ránu

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Hanák do starého železa rozhodně nepatří! Jak je na tom po ránu? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
28 fotografií