Pospíšilová se totiž před sedmi lety odstěhovala do Londýna, a tak by ani natáčení v Česku nedokázala skloubit se svým soukromým životem. V současné době se stále věnuje modelingu, dokonce má i firmu, která se věnuje designu.

Od loňského roku má i britské občanství, a dokonce se chce vdávat. Na ruce hrdě nosí zásnubní prsten od značky Tiffany s velkým diamantem. Se svým Kolumbijcem, který pracuje v oblasti lékařských přístrojů, se neseznámila v Londýně, ale v Praze. A sem se také letos v létě plánuje na několik dní vrátit.

Ordinace za tím ale nebude. „Ještě řešíme, kde svatba bude, v Londýně určitě ne. Já jsem pro Prahu, přítel by ji rád v Kolumbii... Tak uvidíme!“ nechala se slyšet krásná Kateřina při své poslední návštěvě na konci minulého roku ve Špindlerově Mlýně.

Návrat do Ordinace
Dceru primáře Mázla neboli Petra Rychlého (53) sice už nehraje, ale stále zůstává věrnou divačkou. „Po jedenácti letech se Naďa Mázlová vrací do Ordinace. Sice mě přeobsadili, ale stejně jsem zvědavá, jak to s tou postavou nakonec dopadne. Je to taky takový blázen jako já,“ okomentovala pro Aha! vicemiss ČR z roku 2006 fakt, že ji v seriálu při velkém návratu po letech vystřídala herečka Petra Bučková (40).

 

2006 V soutěži krásy Miss ČR získala korunku první vicemiss.
Autor: Foto – TV Nova, Instagram.com, ara